MAGPS Project Outreach

MAGPS Project Outreach is excited that its second day-long process group experience has now been completely booked. Stay tuned for the next experience to sign up.

Saturday, September 26, 2015

Day-long Experiential Process Group Training

5119 Bradley Boulevard, Chevy Chase, MD 20815
Co-leaders: Joan Medway, PhD, CGP & Trish Cleary, MS, LCPC-MFT-ADC, CGP
Joan and Trish are both Fellows of the American Group Psychotherapy Association

Day-long Experiential Process Group Schedule


Group Session 1:                     10 – 11:30 AM (90 minutes)

Lunch Break:                              11:30 AM to 1:30 PM (2 hours)

Group Session 2:                     1:30 to 3 PM (90 minutes)

Break:                                     3 to 3:30 PM (30 minutes)

Group Session 3:                     3:30 to 4:45 PM (75 minutes)

Break:                                     4:45 to 5:00 PM (15 minutes)

Closure & Termination                     5:00 to 5:30 PM (30 minutes)

Debriefing Session:                         5:30 to 6 PM (30 minutes)

Evaluations                                6 PM (~ 10 minutes)

This day-long training will take place in Trish Cleary’s office which is within walking distance of downtown Bethesda and the Bethesda Redline Metro Station. Street is parking available. Detailed driving and walking directions can be found at www.trishcleary.com – Contact & Directions.

Registration is limited. To register for participation in this small process group experience contact: Trish Cleary by email at: trishcleary@comcast.net or phone: 301-654-4936.